Lloguer turístic a Menorca

Gestionem la seva casa o apartament perquè no hagi de preocupar-se de res.

Ens preocupem per la qualitat i els detalls.

Visitem el seu apartament turístic

Estudiem la situació, característiques, tipus de turista al qual pot anar dirigit i potencials millores que podríem fer per a treure-li el màxim rendiment. També us coneixem en persona per a entendre les necessitats de la propietat i el veïnat. Finalment us expliquem la manera en la qual treballem aportant qualitat i valor afegit en tota la gestió del seu apartament.

Estratègia projecció econòmica

Basat en la nostra experiència, farem un estudi de la projecció econòmica per als següents 5 anys. D’una banda deixant l’apartament tal qual està i d’altra banda realitzant les millores proposades. Us aconsellarem que opció prendre sent vosaltres els que decidiu com ho treballem. Signem el contracte per a començar a treballar.

Preparació

Període per a realitzar els tràmits pertinents, reformes si és necessari, pintura i decoració del pis, compra de mobles o qualsevol altra acció que s’hagi decidit dur a terme per a aconseguir una major rendibilitat. Aquesta part es veurà afectada depenent del mes en què estiguem i és possible que s’estructuri una acció en fases per a no perdre mesos rendibles de lloguer.

Fotografia professional, Homestaging

 

El nostre equip s’encarregarà de realitzar els retocs necessaris a nivell de disseny d’interior per a poder fer unes fotografies que impactin i cridin l’atenció als hostes interessats a llogar un espai de característiques semblants.

Màrqueting Immobiliari

Partim d’una agència de màrqueting, per la qual cosa treballarem amb la propietat com si fos una empresa a ressaltar els seus beneficis i parts positives a tenir en compte. S’anunciarà en els principals portals i es treballarà per a tenir una gran rendibilitat i ocupació de l’espai amb un professional sempre pendent.

Pagament i gestió de l’hoste

Ens encarregarem de transferir-vos els pagaments acordats mes a mes. Alhora que l’hoste tingui una experiència que superi les seves expectatives i la propietat es mantingui en perfectes condicions gràcies al nostre servei de neteja.

1

Visitem el seu apartament turístic

Estudiem la situació, característiques, tipus de turista al qual pot anar dirigit i potencials millores que podríem fer per a treure-li el màxim rendiment.

També us coneixem en persona per a entendre les necessitats de la propietat i el veïnat. Finalment us expliquem la manera en la qual treballem aportant qualitat i valor afegit en tota la gestió del seu apartament.

Leer más

2

Estratègia projecció econòmica

Basat en la nostra experiència, farem un estudi de la projecció econòmica per als següents 5 anys.
D’una banda deixant l’apartament tal qual està i d’altra banda realitzant les millores proposades. Us aconsellarem que opció prendre sent vosaltres els que decidiu com ho treballem. Signem el contracte per a començar a treballar.

3

Preparació

Període per a realitzar els tràmits pertinents, reformes si és necessari, pintura i decoració del pis, compra de mobles o qualsevol altra acció que s'hagi decidit dur a terme per a aconseguir una major rendibilitat.
Aquesta part es veurà afectada depenent del mes en què estiguem i és possible que s’estructuri una acció en fases per a no perdre mesos rendibles de lloguer.

4

Fotografia professional, Homestaging

El nostre equip s'encarregarà de realitzar els retocs necessaris a nivell de disseny d'interior per a
poder fer unes fotografies que impactin i cridin l’atenció als hostes interessats a llogar un espai de característiques semblants.

5

Màrqueting Immobiliari

Partim d'una agència de màrqueting, per la qual cosa treballarem amb la propietat com si fos una empresa a ressaltar els seus beneficis i parts positives a tenir en compte.
S’anunciarà en els principals portals i es treballarà per a tenir una gran rendibilitat i ocupació de l’espai amb un professional sempre pendent.

6

Pagament i gestió de l’hoste

Ens encarregarem de transferir-vos els pagaments acordats mes a mes.
Alhora que l’hoste tingui una experiència que superi les seves expectatives i la propietat es mantingui en perfectes condicions gràcies al nostre servei de neteja.

Els nostres serveis

Gestió administrativa

Ajudem i gestionem per tu els documents necessaris per a l’obtenció de la llicència turística a Menorca: cèdula, certificat energètic, comptador únic, llicència turística…

Preparació apartament

Ens encarreguem de les reformes, la decoració, homestaging, fotografia i tot el necessari per a deixar la teva propietat en les millors condicions possibles.

Màrqueting Immobiliari

Com a experts en màrqueting i en immobles, treballarem la teva propietat en els portals amb anuncis que destaquin i amb una estratègia òptima.

Hostes 5*

Un dels punts importants és superar les expectatives dels hostes aconseguint valoracions de 5 estrelles, en els detalls és on marquem la diferència.

Neteja i Manteniment

L’apartament ha d’estar en perfecte estat en cada nova entrada, el nostre equip de confiança cuidarà cada detall perquè sigui un punt més a favor.

Despreocupa’t i gana amb la teva propietat

Despreocupa’t i gana amb la teva propietat

Localizanos

Menorca

customer@alohamenorca.es

+34 626 17 95 37

Contactanos perquè puguem ajudar-te!